lördag 12 september 2009

.olustig känsla.

ibland infinner sig en olustig känsla. man vet inte vad den beror på. allt bara känns konstigt. lite deppigt helt enkelt. solen lyser och det är en helt underbar dag att se fram emot ändå känns det inte på topp. blir så störd på detta. finns det en anledning är det helt okej. men annars bara dumt. kanske man känner sig lite ensam. vet helt enkelt inte vad det beror på. men tråkigt är det.

5 kommentarer:

syster viktoria sa...

den där känslan känner jag ign, och man vet liksom aldrig riktigt vad den beror på, verkligen stört =(

rebecca sa...

det kan vara lite olika saker antar jag, men jag brukar skylla på; - pms, - att vara en känslomänniska, eller -att vara en kristen som vill stå vid fronten och kriga för Guds rike (för att tala metaforiskt).

svar: Jag mår utmärkt!! :) Just nu läser vi en forskningskurs, ska göra enkäter å kvalitativsa intervjuer å sånt... rätt skoj trots allt!
hur går det för dig?? kram

annacarin sa...

ja det är säkert något av det...nu har jag klädångest istället inför en 30 års fest jag ska på ikväll =) en bad day helt enkelt...det går bra annars...har ju praktik den här terminen...så kul.

Vem är syster viktoria?

Kram

fru cruz sa...

känner till känslan. Det är dagar då man helt enkelt ska tänka att känslor inte är nåt att haka upp livet på. Hoppas du hade kul på 30årsfesten. Förlåt att jag inte svarade på ditt mess, var lite kaosigt just då, vi var på väg på bröllop och jag var sjuk. Kram kram

syster viktoria sa...

syster viktoria är din gamla kombo =)